Over ons

Graag stellen wij, Frank en Lydia Lukasse, onze zaak “Lunchroom de Molen” aan u voor. Wij zijn gevestigd op de Molendijk met zicht op de Molen van ons dorp Wolphaartsdijk.
Sinds de overname van de zaak Haciënda in december 2004 is er heel wat veranderd. Na wat aanpassingen in het interieur zijn we op 30 april 2005 officieel van start gegaan met onze lunchroom. In het eerste jaar waren we vooral open voor passanten. Verkoop van ijs, hapjes, drankjes en diverse taarten, maar ook brocante/antieke spulletjes. Dit laatste is nog steeds ruimschoots aanwezig (en te koop) in Lunchroom de Molen.
Van het één kwam het ander. We kregen steeds meer aanvragen van mensen die ruimte wilden afhuren, bijvoorbeeld voor het vieren van hun verjaardag. Hier zijn we ons steeds meer op gaan richten. In de afgelopen jaren hebben we heel wat verjaardagen, recepties, etentjes mogen verzorgen. Het huiskamergevoel en de persoonlijke aandacht sprak veel mensen aan.
In 2015 gaan we ons 10e jaar al weer in. We hebben wat kleine verbouwingen achter de rug en vanaf heden beschikken we ook over een besloten buitentuin. Dit leek ons een gepast moment voor een eigen website. We nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website.
Heeft u plannen voor een feestje of iets anders, bel of mail en maak een afspraak, vanaf 6 personen tot 40 personen kunt u bij ons terecht.
We bieden graag vrijblijvend een offerte op maat aan. 

Tot ziens bij Familie Lukasse!
Telefoon

0113 38 34 37

Adres

Molendijk 8 4471 BN Wolphaartsdijk

KVK-nummer

22057511


Copyright © 2015-2022 Lunchroom ''De Molen''. 

Designed with Mobirise ‌

Offline Web Builder